Save Preloader image

0%

Cerca Tancar

Cerca

Els germans Ferrandis

Miguel, Felipe i Juan Ferrandis Torres. Havien nascut a Betxí, al  carrer Cervantes. El primer fill Miguel nascut el 23 de maig de 1867. Estudia en el Seminari i es va ordenar sacerdot. L’any 1936 tenia 65 anys. Felipe nascut el 15 d’abril de 1877. Estudia al Seminari i també era Sacerdot. El 1936 tenia 59 anys. L’últim fill va ser Juan nascut el 17 de desembre de 1880. Estudi al Seminari costat de Felipe i a la seva mort tenia 56 anys.

Tots els estius es reunien els tres sacerdots a Betxí. Amb la germana, a la casa natalícia, després de celebrar missa anaven a una finca de secà, a recollir la collita. El producte de la seua venda es el lliuraven a la germana que no tenia un altre mitjà de subsistència.

La relació dels sacerdots Ferrandis en els veïns de Betxí era nul·la, únicament Miguel que va tenir càrrecs a la Parròquia de Betxí a finals del segle passat i que venia a visitar la germana era conegut per molts. El dia 5 d’octubre van assassinar al cementiri d’Almassora als tres germans sacerdots.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc asumirem que està d’acord.